castellano | français
Institut Cardiovascular Barcelona

Qui Som

 / Institut
Qui Som

L’Institut Cardiovascular ICL es va crear per tal d’abordar de forma sistemàtica i ràpida el diagnòstic i el tractament de les malalties cardiovasculars, que són la causa de mortalitat i morbilitat més important a les societats desenvolupades.

L’Institut Cardiovascular ICL està format per metges especialistes en cardiologia clínica, ecocardiografia i altres tècniques d’imatge (resonància magnètica cardiaca, tomografia computada cardiaca, proves de medicina nuclear) i cardiologia intervencionista, i també per nutricionistes, infermeres i administratives.

L’Institut Cardiovascular ICL està ubicat al despatx 220 del Centre Mèdic Teknon del grup Quirón (a la planta 0, al costat d’urgències). Aquest despatx té uns 300 m2, és de fàcil accès i disposa d’excel.lents instal.lacions i aparells.

L’Institut Cardiovascular ICL col.labora estretament amb l'Institut del Cor Teknon i li deriva aquells pacients que requereixen procediments més complexos (com el cateterisme o l'estudi electrofisiològic) o cirugia cardiaca.


On Som

Truca'ns
+34 932 906 040

També per WhatsApp
Adreça
Centre Mèdic Teknon, despatx 220
Marquesa de Vilallonga 18
08017 Barcelona
Horari
Dilluns a Divendres de 9 a 20:30

Àrea Pacient