castellano | français
Institut Cardiovascular Barcelona

Recomanacions per viatjar

 / Àrea Pacient

RECOMANACIONS GENERALS:

TARGETES SANITÀRIES I ASSEGURANÇA:

  1. Ha de portar sempre la targeta sanitària del CatSalut i, si viatja a Europa, la targeta sanitària europea.
  2. Si és d'alguna mútua, ha de portar també la targeta de la mútua amb els telèfons de contacte. Pregunti a la mútua quines despeses mèdiques estan incloses.
  3. Si és del RACC, ha de portar també la targeta del RACC amb els telèfons de contacte. Pregunti al RACC quines despeses mèdiques estan incloses.
  4. Si viatja a països sense conveni de col·laboració mèdica, es recomana contractar amb antelació una pòlissa d'assegurança mèdica temporal suficient.

INFORMES MÈDICS:

  1. Si ha patit una malaltia cardiològica important, ha de portar una còpia de l'informe mèdic de la darrera hospitalització. Una bona solució és portar una foto dels informes mèdics al mòbil.
  2. Si porta un marcapàs o un desfibril·lador porti sempre la targeta que els identifica i ho ha d'avisar abans de passar pels controls de l'aeroport.

FÀRMACS:

  1. Si pren un o més fàrmacs, recordi portar-los durant el viatge i calculi la quantitat que pot necessitar segons la duració del viatge.
  2. Ha de portar la recepta de l'Institut Català de la Salut amb tots els medicaments que pren o portar els fàrmacs apuntats en un paper o dispositiu electrònic seguint el següent exemple:
    --- Bisoprolol 2.5 mg 1-0-0
    --- Adiro 100 mg    0-1-0
    --- Atorvastatina 40 mg 0-0-1

URGÈNCIES:

  1. Abans de sortir de viatge, es recomana preguntar quins són els telèfons dels sistemes d'emergències mèdiques del país on es viatja i també quins són els hospitals bons de la zona.

On Som

Truca'ns
+34 932 906 040

També per WhatsApp
Adreça
Centre Mèdic Teknon, despatx 220
Marquesa de Vilallonga 18
08017 Barcelona
Horari
Dilluns a Divendres de 9 a 20:30

Àrea Pacient